ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Απέκτησε τον Σολάνκε η Λίβερπουλ

Απέκτησε τον Σολάνκε η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντόμινικ Σολάνκε, ο οποίος θα γίνει "κόκκινος" την 1η Ιουλίου, αφού λήξει δηλαδή το συμβόλαιό του με την Τσέλσι

Το πρώτο απόκτημα της Λίβερπουλ για το καλοκαίρι του 2017 είναι ο Ντόμινικ Σολάνκε, καθώς οι "κόκκινοι" ανακοίνωσαν επίσημα την συμφωνία με τον 19άχρονο επιθετικό.

Πρόκειται για δημιούργημα των ακαδημιών της Τσέλσι, με την οποία ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του στις 30 Ιουνίου, ενώ δεν έχει καμία συμμετοχή με τους "μπλε" στην Premier League.

Αγωνίζεται ως στράικερ, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός, έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας, ενώ έχει καταγωγή απ'τη Νιγηρία.

Με την πρώτη ομάδα των "μπλε" έχει παίξει μόνο μία φορά στο Champions League ως αλλαγή, στις 21/10/2014 και έγινε μάλιστα ο νεαρότερος παίκτης τους στην διοργάνωση.

Δεν τον εμπιστεύτηκαν όμως εν συνεχεία, ενώ πέρσι (2015-16) έπαιξε με την μορφή δανεισμού στην Φιτέσε και είχε 7 γκολ σε 25 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Φέτος ήταν ο τρίτος επιθετικός της Τσέλσι, πίσω απ'τους Ντιέγκο Κόστα και Μισί Μπατσουαγί, αλλά ήταν μόνο μία φορά στον πάγκο σε ματς της Premier League και άλλες δύο σε ματς του League Cup. Δεν έπαιξε ούτε λεπτό φέτος, σε καμία διοργάνωση!

photo: Liverpool FC twitter

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ