ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανακοίνωση της Λίβερπουλ για το κατεστραμμένο πούλμαν της Σίτι

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ενέργεια μερίδας οπαδών της Λίβερπουλ να καταστρέψουν το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, κατά την άφιξη της αποστολής στο Άνφιλντ, προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση της διοίκησης των Reds.

Αφού καταδίκασε τα γεγονότα, ζητώντας συγγνώμη από τους "πολίτες", ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τις Αρχές για να εντοπίσει τους υπεύθυνους της επίθεσης.

Η ανακοίνωση: "O σύλλογος καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις σκηνές που προηγήθηκαν του αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, κατά την άφιξή της στο Ανφιλντ. Απολογούμαστε στον Πεπ Γκουαρδιόλα, τους παίκτες του, το προσωπικό και τους αξιωματούχους για το περιστατικό.

Η συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων ήταν εντελώς απαράδεκτη και ο σύλλογος θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές για να εντοπίσει τους υπεύθυνους. Η προτεραιότητά μας τώρα είναι να εξακριβώσουμε τα γεγονότα και να προσφέρουμε στην Μάντσεστερ Σίτι, οποιαδήποτε στήριξη είναι αναγκαία".

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στους γύρω δρόμους του Ανφιλντ, περιμένοντας τις αποστολές των δύο ομάδων. Αφού αποθέωσαν τους Reds, στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές στο μπροστινό και πίσω μέρος του πούλμαν της Σίτι, το οποίο -όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι των "πολιτών"- αχρηστεύτηκε και θα επιστρέψουν με άλλο στο Μάντσεστερ.

Πέρα από την ανακοίνωση της διοίκησης της Λίβερπουλ, που καταδικάζει τα γεγονότα, συγγνώμη ζήτησε και ο Γιούργκεν Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ