ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σακίρι η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σακίρι η Λίβερπουλ

Δυνάμωσε ακόμη περισσότερο η επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ, που ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (13/7) την απόκτηση του Τζερντάν Σακίρι από την Στόουκ Σίτι.

Παίκτης της Λίβερπουλ -και επίσημα- είναι από το βράδυ της Παρασκευής 13 Ιουλίου ο Τζερντάν Σακίρι, καθώς οι φιναλίστ του UEFA Champions League 2017/18 ανακοίνωσαν την απόκτησή του Ελβετού διεθνή ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν από το 2015 στην Στόουκ Σίτι.

Οι "Reds" πλήρωσαν την ρήτρα των 15.500.000 ευρώ και απέκτησαν τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, που δήλωσε πως: " Πάντα θέλεις να βρίσκεσαι στο υψηλότερο επίπεδο. Πριν από μερικά χρόνια ήθελα να έρθω σε αυτή την ομάδα, δεν έγινε, όπως είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι επιτέλους εδώ. Θέλω να βελτιωθώ, θέλω να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους και να κερδίσω τίτλους. Γι' αυτούς ήρθα".

Η επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ δυνάμωσε ακόμη περισσότερο, καθώς ο Σακίρι μπήκε δίπλα στους Σαντιό Μανέ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Μοχάμεντ Σαλάχ, την ώρα που η ομάδα έχει ήδη βάλει στο δυναμικό της και τους Ναμπί Κεϊτά και Φαμπίνιο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ