ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανακοίνωσε Λαλάνα η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε Λαλάνα η Λίβερπουλ

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άνταμ Λαλάνα από τη Σαουθάμπτον ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης η Λίβερπουλ. Δείτε φωτογραφίες.

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι επίσημα εδώ και λίγη ώρα ο Άνταμ Λαλάνα, με τον 26χρονο Άγγλο διεθνή μέσο να περνάει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις υποβλήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Μέλγουντ και κατόπιν να βάζει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους".

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ το κόστος της μετακίνησής του στο "Άνφιλντ" θα φτάσει στις 23.000.000 λίρες, με τον άσο των "λιονταριών" να επιλέγει τη φανέλα με το Νο 20.

Ο Λαλάνα αποτελεί τη δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μετά από αυτή του Ρίκι Λάμπερτ, που αποκτήθηκε επίσης από τη Σαουθάμπτον (κόστισε 4 εκ.λίρες), με τον παίκτη να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, ερχόμενος σε έναν ξεχωριστό σύλλογο όπως η Λίβερπουλ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω.

Ελπίζω να προσθέσω κάτι στην ομάδα και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους για όσο είμαι εδώ, επειδή για αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ, για επιτυχίες.

Πέρυσι, βαθιά μέσα μου, σκεφτόμουν: ελπίζω μία ημέρα να είμαι ικανός να παίξω σε αυτή την ομάδα. Αυτό το όνειρο είναι πραγματικότητα τώρα".

Σημειώνεται πως με τις περσινές εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα των "αγίων", ο Λαλάνα κέρδισε μία θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της Premier League, ενώ στα οκτώ συνολικά χρόνια που αγωνίστηκε στη Σαουθάμπτον (Αύγουστος 2006 - Μάιος 2014) αγωνίστηκε σε 250 ματς και σκόραρε 58 φορές ενώ από το 2012 φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Από την πλευρά του ο Μπρένταν Ρότζερς υπογράμμισε: "Είμαστε ευχαριστημένοι που εξασφαλίσαμε τις υπηρεσίες ενός εκ των κορυφαίων ταλέντων στην Premier League.

Ο χαρακτήρας του Άνταμ Λαλάνα είναι στο ίδιο επίπεδο με το ταλέντο του. Θεωρούμε πως ταιριάζει ακριβώς σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στη Λίβερπουλ.

Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του και θα τον βοηθήσω να εξελιχτεί ακόμα περισσότερο".

H μεταγραφή Λαλάνα μέσα από tweets της επίσημης Λίβερπουλ:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ