ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αγγλικά ΜΜΕ: "Κρούσμα κορονοϊου στην Λίβερπουλ"

Liverpool's manager Jurgen Klopp watches as his players warm up ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Peter Powell,Pool)
Liverpool's manager Jurgen Klopp watches as his players warm up ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Peter Powell,Pool) AP PHOTO/PETER POWELL,POOL

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ένα μέλος της Λίβερπουλ βρέθηκε θετικό σε κορονοϊό, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον πρόβλημα στην προετοιμασία της ομάδας.

Η προετοιμασία της Λίβερπουλ στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της στην Αγγλία ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο: Με ένα κρούσμα κορονοϊού.

Όπως αποκάλυψε η "Mirror" και αργότερα αναπαρήγαγαν άλλα βρετανικά ΜΜΕ, ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό σε τεστ κορονοϊού, με αποτέλεσμα να είναι πλέον όλα ανοιχτά στην προετοιμασία της ομάδας.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας επέλεξαν φέτος τελευταία στιγμή να ακολουθήσουν το βασικό μέρος της προετοιμασίας τους στην Αυστρία, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που υπήρχαν στην Γαλλία, όπου ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνουν προπονήσεις.

Μέχρι στιγμής η Λίβερπουλ δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

AP Photo/Peter Powell,Pool

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ