ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αδιόρθωτος Κάριους: το έφαγε κάτω από τα πόδια και μέσα από τα χέρια του!

Liverpool goalkeeper Loris Karius looks at the ball after Real Madrid's Gareth Bale scored his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Κάριους (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Η Λίβερπουλ το Σάββατο το απόγευμα αντιμετώπισε σε φιλικό την Τσέστερ και στην διάρκεια της προθέρμανσης ο Κάριους που έπαιξε βασικός έκανε μια γκάφα και δέχθηκε ένα γκολ με τη μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του όπως στον τελικό του Champions League. (VIDEO)

Το πρώτο της φιλικό ενόψει της νέας σεζόν έδωσε το Σάββατο το απόγευμα η Λίβερπουλ αντιμετωπίζοντας την Τσέστερ την οποία και νίκησε με 7-0.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης όμως και στην διάρκεια της προθέρμανσης ο Κάριους που ξεκίνησε βασικός στο φιλικό, στη πρώτη του συμμετοχή μετά τη παρουσία του στον τελικό του Champions League, έκανε μια γκάφα και δέχθηκε ένα γκολ με τη μπάλα να του φεύγει μέσα από τα χέρια και κάτω από τα πόδια του!

Ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ είδε τη μπάλα να του φεύγει μέσα από τα χέρια και θύμισε σε όλους τη γκέλα που έκανε και στον τελικό κόντρα στην Ρεάλ με τη συγκεκριμένη σκηνή να γίνεται Viral καθώς συμπτωματικά την απαθανάτισε το κανάλι της Λίβερπουλ, το οποίο μετέδωσε το φιλικό ματς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ