ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς Νικολάου στη Λεωφόρο ο Λεβαδειακός

Χωρίς Νικολάου στη Λεωφόρο ο Λεβαδειακός
Λεβαδειακός, Μάντζιος, Τριποτσέρης, Μαχαίρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ηθικό ακμαίο ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (23/9, 16.00) τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Νικολάου, ο υπό τιμωρία Μαχαίρας και οι ανέτοιμοι Μπελγκαζουανί και Ντομοβτσίσκι.

Η 4η αγωνιστική της Super League βρίσκει τον Λεβαδειακό να κοντράρεται στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη (23/9, 16.00) οι Βοιωτοί καλούνται να εκμεταλλευτούν την αναταραχή που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του "τριφυλλιού" και να αποσπάσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, ύστερα από τη νίκη επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Το προπονητικό επιτελείο του Λεβαδειακού δεν υπολογίζει στον τραυματία Νικολάου, που είχε ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Ο Μαχαίρας έμεινε και αυτός εκτός, μια και τελεί υπό τιμωρία για τον διαπληκτισμό που είχε στη Θεσσαλονίκη με τον Ρομέου, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθησαν τα ονόματα των Μπελγκαζουανί και Ντομοβτσίσκι, που δεν είναι ακόμα σε θέση να παίξουν.

Η αποστολή, που έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας, απαρτίζεται από τους εξής: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μάγκας, Στάθης, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Φαβάλι, Μίνγκας, Ρομέου, Μάρκοβιτς, Χατζηλάμπρος, Ναβάρο, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Θέος.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ