ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 4 νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που ήρθε η ήττα απ' την ΑΕΛ, αναφέρθηκε στο μέλλον του, ενώ τόνισε πως ο Λεβαδειακός χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός γνώρισε την ήττα με 2-1 απ' την ΑΕΛ στο "AEL FC Arena" και παρέμεινε σε δύσκολη -βαθμολογικά- θέση, μόλις ένα βαθμό πάνω απ' την ουραγό Βέροια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Χριστόπουλος εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που ήρθε η ήττα απ' την Λάρισα, αναφέρθηκε στο μέλλον του, ενώ τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία.

"Γι' ακόμα ένα παιχνίδι, η ομάδα μου, σε μία δύσκολη έδρα, έπαιξε σωστά, δημιούργησε φάσεις, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό που χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή είναι βαθμοί. Πλέον, τα παιχνίδια έχουν λιγοστέψει.

Είχαμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αυτόν τον καιρό. Απ' την στιγμή που ήρθα στην ομάδα έχουμε παίξει πέντε ματς εκτός έδρας. Δεν υπάρχει χρόνος για πισωγύρισμα ή κακές σκέψεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να προσπαθήσουμε, όπως σήμερα, στο επόμενο παιχνίδι".

Για το αν αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο του Λεβαδειακού: "Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια".

Για το αν έχει κατέβει το όριο παραμονής στην κατηγορία: " Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, γιατί βλέπετε ότι κάθε Κυριακή τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και μπορεί να υπάρχει οποιοσδήποτε νικητής. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον τέσσερις νίκες για να παραμείνουμε στην κατηγορία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ