ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

"Βόμβα" στην Λιβαδειά με Καπό!

"Βόμβα" στην Λιβαδειά με Καπό!

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Λεβαδειακός καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 33άχρονου Γάλλου επιθετικού Ολιβιέ Καπό.

Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος ο Λεβαδειακός. Οι Βιοιωτοί προχώρησαν στην απόκτηση για τα επόμενα δύο χρόνια του Ολιβιέ Καπό.

Ο 33άχρονος Γάλλος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσέρ, για να πάρει στη συνέχεια μεταγραφή στην Γιουβέντους. Μετά την ''γηραιά κυρία" αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες όπως η Μονακό, η Λεβάντε και η Μπέρμπιγχαμ, για να καταλήξει και πάλι στην Οσέρ και από εκεί στην Ελλάδα.

Έχει αγωνιστεί 9 φορές με την Εθνική Γαλλίας σκοράροντας τρεις φορές. Η μία από αυτές κόντρα στη Νέα Ζηλανδία στο Confederations του 2003.

"Βόμβα" στην Λιβαδειά με Καπό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Olivier Kapo.
Ο Γάλλος επιθετικός βρέθηκε σήμερα με τον μάνατζέρ του στα γραφεία της ΠΑΕ και έπειτα από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Η τελευταία ομάδα του πριν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ήταν η Auxerre. Ομάδα στην οποία έγινε γνωστός και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Juventus, Monaco, Levante, Birmingham City, Wigan, Boulogne, Celtic και Al-Ahly, πριν επιστρέψει στη Γαλλική ομάδα.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ