ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Βαγγέλης Μάντζιος: "Μείναμε και δικαιωθήκαμε"

Βαγγέλης Μάντζιος: "Μείναμε και δικαιωθήκαμε"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζιος με το 40ο του γκολ στην Super League χάρισε το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν στον Λεβαδειακό και μίλησε για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Το γκολ που πέτυχε ο Βαγγέλης Μάντζιος στο 51' της αναμέτρησης με τον Ηρακλή έδωσε τη νίκη στον Λεβαδειακό και το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν στους Βοιωτούς. Ο φορ των πράσινων μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τη σημασία της νίκης αλλά και τη δικαίωση όσον έμειναν στον Λεβαδειακό πιστεύοντας ότι η ομάδα θα παραμείνει στη Super League.

Ακόμα αναφέρθηκε στην αφιέρωση του στον Άκη Μάντζιο αλλά και την προσωπική του απόδοση με την φανέλα του Λεβαδειακού. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είναι πολύ μεγάλη νίκη δύσκολη σε μία δύσκολη έδρα γιατί είχαμε και έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Να πάρουμε βαθμούς όπου μπορούμε, σήμερα πήραμε τρεις και συνεχίζουμε. Παίξαμε τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι, πήραμε μία νίκη και ήταν πολύ δύσκολο κόντρα στον Ατρόμητο και στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι και στο ΟΑΚΑ.

Χάσαμε δύσκολα, σήμερα παίξαμε έξυπνα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα πάμε στη Λεωφόρο, είναι ένα ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασαν στον Λεβαδειακό:
«Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Είχαμε δύσκολη προετοιμασία με αμφιβολίες και ανασφάλειες.

Ο πρόεδρος κ. Κομπότης, ο προπονητής Άκης Μάντζιος, ο κ. Φαράντος, όλοι μας κράτησαν ενωμένους και μας βοήθησαν να δουλέψουμε σωστά έχοντας στο μυαλό τη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορώ να κρύψω ότι κάποιοι ήμασταν δύσπιστοι, όμως μείναμε στην ομάδα και δικαιωθήκαμε».

Για το Νο40 στα γκολ σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας και αν είναι στην καλύτερη κατάσταση:
«Νιώθω πολύ καλά, με την έλευση του κόουτς δείχνουμε άλλο πρόσωπο και αυτό φαίνεται με τα αποτελέσματα. Προπονούμαι και δουλεύω σκληρά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για την αφιέρωση του γκολ στον Μάντζιο:
«Με την ομιλία του μας κράτησε ενωμένους και βγάζουμε καλά στοιχεία. Η ομάδα δείχνει ομοιογένεια και δε δείχνει έλλειψη ομοιογένειας και έλλειψη φυσικής κατάστασης.

Αυτό τα λέει όλα. Γνωρίζαμε ότι ο Ηρακλής προέρχεται από εντός έδρας ήττα, είπα ότι έπρεπε να παίξουμε έξυπνα, το κάναμε, σκοράραμε, ανταποκριθήκαμε στην πίεση, κερδίσαμε κάποια φάουλ και πήραμε τη νίκη».

Για το αν έχει κάτι κοινό με τον Άκη Μάντζιο, πέρα από το επίθετο και τη Νέα Σμύρνη:
«Όχι, δεν υπάρχει κάτι κοινό. Το επίθετο Μάντζιος είναι ηπειρώτικο, ο Άκης είναι από τα Γιάννενα κι εγώ από την Ηγουμενίτσα».

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ