ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τσιντώτας: "Είναι ένα ματς-παγίδα με τον Παναιτωλικό"

Τσιντώτας: "Είναι ένα ματς-παγίδα με τον Παναιτωλικό"
Τσιντώτας

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Παναγιώτης Τσιντώτας, μίλησε στη NOVA για το ματς με τον Παναιτωλικό και τόνισε πως οι γηπεδούχοι πρέπει να είναι προσεκτικοί απέναντι στους Αγρινιώτες στο μεταξύ τους ματς στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στον κυριακάτικο (18/10) αγώνα πρωταθλήματος του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό, αναφέροντας πως οι γηπεδούχοι πρέπει να είναι προσεκτικοί απέναντι στους Αγρινιώτες στο μεταξύ τους ματς στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, αν θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

"Ερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες, θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας σημεία. Θα πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται τώρα που η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι.

Ο Παναιτωλικός έχει κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, γιατί ο αντίπαλος δεν θα έρθει για να χάσει και θα είναι πιο δυνατός.

Αν προσέξουμε, όλα θα πάνε καλά. Είναι ένα ματς-παγίδα, γιατί αν είμαστε σίγουροι για τη νίκη μπορεί να γίνει κάτι που δεν περιμένουμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιντώτας.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ