ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το Canal+ για τον Ανιγκό στη Λιβαδειά

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Ανιγκό EUROKINISSI SPORTS

Η εκπληκτική πορεία του αήττητου στη Super League Λεβαδειακού δεν περνά απαρατήρητη στη Γαλλία. Οι συμπατριώτες του Ζοζέ Ανιγκό έρχονται στην Ελλάδα για να μιλήσουν με τον Μασσαλό τεχνικό.

Ποιος να το περίμενε ότι ο Λεβαδειακός θα ήταν αήττητος στη Super League ύστερα από επτά παιχνίδια. Με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες οι Βοιωτοί είναι στου 13 βαθμούς, πίσω μόνο από ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, αλλά και συγκάτοικοι με τον επίσης αήττητο Ατρόμητο.

Η πορεία που κάνουν οι "πράσινοι" οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος η αλήθεια είναι πως... ανέστησε την προπονητική του καριέρα στην Ελλάδα και θυμίζει παλιές καλές εποχές. Όλο αυτό που έχουν πετύχει στον Λεβαδειακό, δεν περνά απαρατήρητο.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Γάλλοι ετοιμάζουν ταξίδι για τον 56χρονο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δημοσιογράφοι του Canal+ και του France Football θα ταξιδέψουν την Πέμπτη (19/10) στη χώρα μας, προκειμένου να ετοιμάσουν ένα θέμα για τον συμπατριώτη τους προπονητή των Βοιωτών.

Ο Λεβαδειακός τα τελευταία χόνια βρίσκει τρόπο να γίνεται γνωστός και εκτός των συνόρων. Προ διετίας ο Γιάννης Κομπότης έφερε Άλαν Πουλίδο και όλο το Μεξικό μιλούσε γι' αυτόν και την ομάδα, τώρα με Ανιγκό - Μπραντάο Γαλλία και Βραζιλία κάνουν εκτενείς αναφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πριμ Κομπότη για το διπλό επί του Παναιτωλικού
Ανιγκό: "Είχαμε τύχη και καλή τακτική"
Μονότερμα ο Παναιτωλικός, νίκη τετράδας ο Λεβαδειακός
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ