ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Την Πέμπτη το πρωί θα βγάλει αποστολή ο Ντόστανιτς στον Λεβαδειακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Λεβαδειακός, πανηγυρικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές του για το ματς της Πέμπτης (1/12) με τον Πανσερραϊκό και άφησε εκτός μόνο τους τραυματίες Μπελγκαζουανί, Ομπιόρα

Σε ένα ματς το οποίο αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί την Πέμπτη το μεσημέρι τον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Βοιωτοί που στο πρώτο ματς είχαν έρθει ισόπαλοι με τον Πανιώνιο θέλουν τη νίκη για να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση ενόψει της συνέχειας του θεσμού.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Μπελγκαζουανί, Ομπιόρα και Σουμπίνιο ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα και μάλιστα στην αποστολή που ανακοίνωσε ζήτησε απ' όλους τους παίκτες του να είναι στην αποστολή και την Πέμπτη το πρωί θα αποφασίσει ποιοι θα μείνουν εκτός 18άδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης στις 15.00 στα πλαίσια της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Belghazouani και Obioraεπέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή μετά το τέλος της σημερινής πρωϊνής προπόνησης και θα επιλέξει τους «εκλεκτούς» του λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού".

8ος Όμιλος

1) Κισσαμικός 3 (2-0)
2) Πανιώνιος 1 (0-0)
3) Λεβαδειακός 1 (0-0)
4) Πανσερραϊκός 0 (0-2)

Πέμπτης 1/12
Λεβαδειακός-Πανσερραϊκός

Η αναμέτρηση Κισσαμικός-Πανιώνιος αναβλήθηκε λόγω έντονης βροχόπτωσης και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από την ΕΠΟ πότε θα διεξαχθεί.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ