ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Την Δευτέρα (26/6) η πρώτη συγκέντρωση στον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λεβαδειακός EUROKINISSI SPORTS

Πλάνο Super League είχε κάνει ο Λεβαδειακός ενόψει της νέας σεζόν με τους "πράσινους" να ξεκινούν την προετοιμασία τους την Τετάρτη.

Ο Λεβαδειακός με βάση την απόφαση της Super League την Παρασκευή (23/6) παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία και το πλάνο που έχουν καταρτίσει οι Βοιωτοί είναι με βάση τη συμμετοχή τους στη Super League. Τόσο οι ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν τα πάντα όσο και κάποια φιλικά που ήδη έχουν κλεισθεί με ομάδες που αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία.

Βέβαια στην ομάδα της Λιβαδειάς υπάρχουν πολλά θέματα στον αέρα με πρώτο και κύριο αυτό του προπονητή, καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο εκλεκτός.

Δεν αποκλείεται φυσικά να έχει υπάρξει συμφωνία με τον επόμενο προπονητή και απλά στον Λεβαδειακό να περίμεναν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και εν συνεχεία να τον ανακοινώσουν.

Το κουβάρι όμως τόσο για το τεχνικό τιμ όσο και για τους παίκτες που θα απαρτίζουν το τιμ θα αρχίσει να ξετυλίγεται από την Δευτέρα (26/6).

Αυτό γιατί οι παίκτες του Λεβαδειακού που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και για την επόμενη σεζόν έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται στην πόλη της Βοιωτίας την Δευτέρα για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και έχουν ενημερωθεί ότι την Τετάρτη (28/6) θα γίνει η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Άρα έως τότε θα πρέπει να έχει βρεθεί και ο εκλεκτός για την άκρη του πάγκου.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ