ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Μάντζιος από τον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού αποτελεί ο Άκης Μάντζιος πληρώνοντας το μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα των Βοιωτών.

Ο Λεβαδειακός μετράει μόλις μια νίκη στα επτά πρώτα παιχνίδια της Super League με την ομάδα της Βοιωτίας να έχει νικήσει μόνο τον Απόλλωνα Σμύρνης και οι δυο ομάδες να είναι ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Άκης Μάντζιος θα πληρώσει το μάρμαρο για αυτό το κακό ξεκίνημα των Βοιωτών και θα αποτελέσει παρελθόν με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα όπως σημειώνεται από ανθρώπους κοντά στον Λεβαδειακό στόχος είναι διάδοχος του Άκη Μάντζιου να είναι ξένος και όχι Έλληνας.

Η απόφαση πρέπει να παρθεί άμεσα όμως καθώς την ερχόμενη εβδομάδα οι Βοιωτοί θα αντιμετωπίσουν τη Λαμία εκτός έδρας σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια.

Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασία με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και τον βοηθό Γιώργο Χωριανόπουλο. Παράλληλα τους εύχεται καλή προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Και για τους δυο η πόρτα του Λεβαδειακού θα είναι πάντα ανοικτή…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ