ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τέλος από τον Λεβαδειακό ο Μπραντάο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μπραντάο ήταν και πάει για τον Λεβαδειακό! Ο Βραζιλιάνος φορ, μία από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφές του καλοκαιριού, σύμφωνα με πληροφορίες έλυσε τη συνεργασία τους με τους Βοιωτούς.

Ήταν το πρωί της 16ης Ιούλη όταν το Sport24.gr αποκάλυπτε ότι ο Λεβαδειακός κινείται για την απόκτηση του Μπραντάο. Μπορεί να έχει πατήσει τα 37, αλλά το όνομά του προκαλούσε "γκελ". Πόσο μάλλον όταν δεν απασχολεί το ρεπορτάζ κάποιας μεγάλης ελληνικής ομάδας - όπως απασχόλησε στο παρελθόν - αλλά του Λεβαδειακού!

Στη μοναδική συνέντευξη επί ελληνικού εδάφους ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε από το Καρπενήσι - όπου διεξήχθη το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Βοιωτών - ακόμη και για έξοδο στο Europa League.

Πλέον, δεν ανήκει στον Λεβαδειακό. Ο Μπραντάο έλυσε το συμβόλαιό του με τους "πρασίνους" και αναχωρεί την Τετάρτη (13/12) για την πατρίδα του.

Η τελευταία του εμφάνιση με την ομάδα της Ρούμελης ήταν την 28η Οκτώβρη και την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΛ. Τι μας άφησε, όμως, "κληρονομία" αυτό το τετράμηνο χρονικό διάστημα ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός των Μαρσέιγ, Σαχτάρ, Σεντ-Ετιέν, Μπαστιά μεταξύ άλλων και του Λεβαδειακού πλέον;

Εννιά εμφανίσεις στη Super League Σουρωτή, εκ των οποίων όλες εκκινώντας από το αρχικό σχήμα. Και δύο γκολ. Αμφότερα ορμώμενα από εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στις εντός έδρας νίκες επί των Ξάνθης κι Απόλλωνα Σμύρνης. Θυμηθείτε τα:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ