ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα αγγλικά του νέου τεχνικού του Λεβαδειακού είναι από... άλλον πλανήτη!

Chievo Verona coach Giuseppe Sannino adjusts his shirt during a Serie A soccer match against Napoli at the Bentegodi stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 31, 2013. (AP Photo/Felice Calabro')
Chievo Verona coach Giuseppe Sannino adjusts his shirt during a Serie A soccer match against Napoli at the Bentegodi stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 31, 2013. (AP Photo/Felice Calabro') AP PHOTO/FELICE CALABRO

Ο νέος τεχνικός του Λεβαδειακός Τζουζέπε Σανίνο δεν είναι διάσημος μόνο για τον μεγάλο αριθμό ομάδων που έχει προπονήσει αλλά και για το πόσο δυσκολεύτηκε να μιλήσει αγγλικά όταν δούλεψε στο Νησί.

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο του Λεβαδειακού (μετά την ήττα από την Ξάνθη) και τη θέση του έχει πάρει ο Τζουζέπε Σανίνο, με τον 61χρονο να έχει να επιδείξει ένα τεράστιο βιογραφικό όσον αφορά στον αριθμό των ομάδων που έχει δουλέψει.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Βοιωτίας είναι ο 19ος διαφορετικός προπονητικός σταθμός στην καριέρα του, με την ιδιαιτερότητα όμως πως θα είναι μόλις ο δεύτερος εκτός Ιταλίας.

Ο πρώτος ήταν η Γουότφορντ στην οποία δούλεψε από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Αύγουστο του 2014, με τον Σανίνο να αφήνει το σημάδι του εκεί όχι μόνο για τα αρκετά καλά αποτελέσματα που έφερε στην Premier League αλλά και για την τρομερή δυσκολία που αντιμετώπισε να κατανοήσει και να μιλήσει την αγγλική γλώσσα.

Μάλιστα, ως βέρος Ιταλός που ζορίζεται με τα αγγλικά, φρόντισε να "διαπρέψει", καθώς σε μία από τις πρώτες του απόπειρες να μιλήσει με τους εκπροσώπους του Τύπου στα αγγλικά τα έκανε... σαλάτα, ανακατεύοντας τις δύο γλώσσες για να βγάλει ένα κωμικοτραγικό αποτέλεσμα.

Το σίγουρο είναι πως ακόμα και πέντε χρόνια μετά, αποκλείεται να έχει ξεχάσει ο Σανίνο εκείνη την άτυχη στιγμή του, όπου άπαντες προσπαθούν να καταλάβουν τι ήθελε να πει ο ποιητής...

"Ο Μπέπε Σανίνο μας χαρίζει μία συνέντευξη που θα μείνει στην ιστορία. Ο προπονητής της Γουότφορντ δείχνει την άγνοιά του για τα αγγλικά", αναφέρει το κείμενο που προλογίζει το σχετικό video στο Youtube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ