ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στο πλευρό του Μάντζιου ο Λεβαδειακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την πεποίθηση του ότι ο Βαγγέλης Μάντζιος θα επιστρέψει δικαιωμένος στους αγωνιστικούς χώρους.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Μαρακάκη για την υπόθεση ντόπινγκ του Βαγγέλη Μάντζιου ο Λεβαδειακός με επίσημη ανακοίνωσε του στάθηκε στο πλευρό του έμπειρου φορ της ομάδας λέγοντας πως συμπαρίσταται ηθικά στον 33χρονο επιθετικό.

Επίσης εκφράζει την πεποίθηση του πως ο Μάντζιος θα δικαιωθεί και θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Συμπαριστάμεθα ηθικά στον ποδοσφαιριστή μας Βαγγέλη Μάντζιο, στην περιπέτεια που περνά και εκφράζουμε την πεποίθησή μας, ότι σύντομα θα επιστρέψει δικαιωμένος στους αγωνιστικούς χώρους, όπου έχει διαπρέψει επί σειρά ετών στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Φυσικά στον Λεβαδειακό είχαν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για το θετικό δείγμα του έμπειρου επιθετικού και από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα του, όπως μπορούσαν περιμένοντας και αυτοί το δεύτερο δείγμα ώστε να γίνουν εν συνεχεία και οι απαραίτητες κινήσεις για την δικαίωση του.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ