ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στην Άγκυρα ο Λεβαδειακός, εκτός Ελλάδας 30 χρόνια μετά

Στην Άγκυρα ο Λεβαδειακός, εκτός Ελλάδας 30 χρόνια μετά
Μπραντάο, Λεονάρντο

Στην Τουρκία βρίσκεται η αποστολή του Λεβαδειακού για τα φιλικά με Οσμάνλισπορ και Αντάνασπορ. Διαθέσιμοι για τον Ζοζέ Ανιγκό οι Μπραντάο και Λεονάρντο. Πέρασε τα σύνορα ύστερα από 30 χρόνια η ομάδα της Βοιωτίας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής αναχώρησε με προορισμό την Άγκυρα η αποστολή του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Βοιωτίας, που θα συμμετάσχει σε διεθνές φιλικό τουρνουά, πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας έπειτα από 30 περίπου χρόνια, καθώς αυτό τελευταία φορά είχε συμβεί το 1988, όταν είχε μεταβεί στην Ολλανδία.

Οι Βοιωτοί κατέλυσαν στην πόλη Kızılcahamam, προάστιο της Άγκυρας, σε απόσταση 60 περίπου χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα. Την Κυριακή 30 Ιουλίου οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Οσμάνλισπορ και την Τρίτη 1 Αυγούστου την Άντανασπορ. Η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της την Τετάρτη 2 Αυγούστου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΠΡΑΝΤΑΟ - ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι πιο ηχηρές μεταγραφές, οι Μπραντάο και Λεονάρντο (κεντρική φωτ.). Το παρών δίνουν φυσικά ο προπονητής Ζοζέ Ανιγκό, ο συνεργάτης του Μπερνάρντ Ροντριγκές, ο γυμναστής Λουκάς Λούλος, οι ποδοσφαιριστές Ναμάσκο, Επασί, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Καλτσάς, Μεντί, Τσαμπούρης, Μάγκας, Νιάσε, Μητρόπουλος, Τόνι Σίλβα, Καψάσκης, Ομπιόρα, Σένκα, Τόπι, Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Γιουσούφ, Μπελγκαζαουνί, Σουμπίνιο, Μπραντάο, Γιακουμάκης.

Στην Άγκυρα ο Λεβαδειακός, εκτός Ελλάδας 30 χρόνια μετά

Επίσης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Τόσκας, ο γυμναστής Παναγιώτης Τσιούμπρης, οι φυσιοθεραπευτές Λουκάς Καραμάνης, Μιχάλης Κεφαλάς και ο φροντιστής Δημήτρης Παπαδάς. Την αποστολή δεν ακολούθησε ο Γιάννης Ζαραδούκας λόγω ένος τραυματισμού και ο Στέλλιος Βασιλείου που παρέμεινε στην Ελλάδα αφού έχει ετοιμόγεννη τη σύζυγό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Τουρκία ο Λεβαδειακός για διεθνές τουρνουά
Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε Μπραντάο - Λεονάρντο
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ