ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σηκώθηκε και δεν έβλεπε ο Μπελγκαζουανί

Σηκώθηκε και δεν έβλεπε ο Μπελγκαζουανί
Μπελγκαζουανί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσακίρ Μπελγκαζουανί ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας (5/10) με πρόβλημα στο μάτι. Επισκέφθηκε οφθαλμίατρο και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει υποστεί αποκόλληση στο μάτι. Την Τρίτη (6/10) θα βρίσκεται στο Metropolitan και ίσως κάνει επέμβαση.

Τρεχάματα για τον Τσακίρ Μπελγκαζουανί στον Λεβαδειακό. Ο Μαροκινός εξτρέμ, ο οποίος το Σάββατο (3/10) κόντρα στον Πανθρακικό πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη Super League, ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας (5/10) και δεν μπορούσε να δει.

Ενημέρωσε τους ανθρώπους των Βοιωτών ότι δεν βλέπει καλά και επισκέφθηκε άμεσα οφθαλμίατρο στη Λιβαδειά. Η πρώτη διάγνωση είναι ότι έχει υποστεί αποκόλληση και για την Τρίτη (6/10) προγραμματίστηκε ραντεβού στο Metropolitan, όπου ενδεχομένως να υποβληθεί σε επέμβαση.

Τι είναι η αποκόλληση;

Η αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς είναι μια επείγουσα κατάσταση και ο ασθενής πρέπει να είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα συμπτώματα της αποκόλλησης, ώστε να ζητήσει βοήθεια το συντομότερο δυνατό. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

* Λάμψεις σύντομης διάρκειας όμοιες με φλας ή κεραυνούς

* Απότομη και μαζική εμφάνιση κινούμενων μαύρων κηλίδων (μυιοψίες)

* Μια γκρίζα ή μαύρη κουρτίνα, που περιορίζει το πεδίο της όρασης

* Μια θόλωση στην όραση, που δεν καθαρίζει με το ανοιγόκλεισμα των βλέφαρων ή με τη χρήση τεχνητών δακρύων

Σε περίπτωση αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς, επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, ο ασθενής πρέπει επειγόντως να ζητήσει βοήθεια από οφθαλμίατρο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ