ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ροντρίγκεζ: "Πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ"

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε που στάθηκε ο βοηθός του Ζοζέ Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ, στις δηλώσεις του για την βαριά ήττα του Λεβαδειακού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας μετά την ήττα με 5-0 από τον ΠΑΟΚ.

Αντ' αυτού, τοποθετήθηκε ο βοηθός του στην τεχνική ηγεσία, Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό το παιχνίδι, ξέραμε από πριν ότι παίζοντας με τον ΠΑΟΚ έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις ομάδες που έχει πάρα πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Γνωρίζαμε τα ατού που έχει, δουλέψαμε πάνω σε αυτά, ξέρουμε πόσο καλά χρησιμοποιούν τον Μάτος, προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε γκολ από παρόμοιες φάσεις που βγάζει με τον Μάτος, παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν ισόπαλο, γιατί είχαμε και εμείς τρεις καλές φάσεις, ειδικά η μια ήταν πολύ καλή για το 1-1"

Στη συνέχεια ανέφερε:

" Στο δεύτερο μέρος είπαμε στους παίκτες να βγουν και να προσπαθήσουν να μην δεχτούν κάποιο γρήγορο γκολ για να μπορέσουμε πιθανόν να κάνουμε αργότερα κάτι διαφορετικό, να αλλάξουμε κάτι στην ομάδα, αλλά δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και μετά μέσα σε 12 λεπτά δεχθήκαμε τρία γκολ. Η κατάσταση όπως καταλαβαίνεται ήταν πολύ δύσκολη για εμάς.

Στο ποδόσφαιρο όταν κάνεις λάθη είναι δύσκολα τα πράγματα, ειδικά όταν κάνεις τέτοια λάθη απέναντι σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, τα πράγματα γίνονται χειρότερα".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ