ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ροντρίγκεζ: "Μεγάλη ομάδα και με τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Μπερνάρντ Ροντριγκέζ, βοηθός προπονητή του Ζοζέ Ανγικό στον Λεβαδειακό, έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο Καυτανζόγλειο μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον ΠΑΟΚ, επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αγγλική γλώσσα στις δηλώσεις. Αντί αυτού, τοποθετήθηκε ο βοηθός του, Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και την αξία των παικτών του.

Αρχικά ανέφερε:

"Κάναμε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα γιατί όπως και ο ΠΑΟΚ έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε με τέσσερις αμυντικούς. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να πετύχει πολλά τέρματα. Μετά γυρίσαμε στο σύστημα που χρησιμοποιούμε στο πρωτάθλημα, δηλαδή με τρεις αμυντικούς και δείξαμε ότι έτσι είμαστε πολύ δυνατοί και δύσκολα θα δεχτούμε φάσεις και γκολ".

Για τη σύγκριση με το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ σχολίασε:
"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολλούς μεγάλους παίκτες. Σήμερα έκανε πολλές αλλαγές αλλά παρέμεινε μεγάλη ομάδα λόγω της αξίας των παικτών που έχει. Και σαφώς έχει μεγάλη διαφορά από τις μικρές ομάδες. Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ είναι σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα δεν θα είναι ίδια με τα πρώτα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο σήμερα το είδαμε πολλές φορές αυτό".

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη από αυτούς που δεν είχαν παίξει στη Λιβαδειά:
"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, καλούς ποδοσφαιριστές και πολλά χρήματα. Είμαι σίγουρο ότι φέτος θα μπορέσει να διεκδικήσει από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ