ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ροντριγκέζ: "Δύσκολο να παίξουμε με μια ομάδα που έπαιρνε τον τίτλο"

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

O βοηθός του Ζοζέ Ανιγκό στο Λεβαδειακό, Μπερνάρ Ροντριγκέζ, υποστήριξε ότι οι Βοιωτοί είχαν εξ αντικειμένου δύσκολο τίτλο απέναντι στην ΑΕΚ, λόγω της σπουδαιότητας της αναμέτρησης για την Ένωση.

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό και πήρε τους βαθμούς που χρειάζεται, για να "κλειδώσει" το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια (εν αναμονή της απόφασης Σκουτέρη) κι ακολούθησε πάρτι τίτλου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

O βοηθός του Ζοζέ Ανιγκό στο Λεβαδειακό, Μπερνάρ Ροντριγκέζ, υποστήριξε ότι οι Βοιωτοί είχαν εξ αντικειμένου δύσκολο τίτλο απέναντι στην Ένωση, λόγω της σπουδαιότητας της αναμέτρησης για τους "κιτρινόμαυρους".

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο για μας να παίξουμε εδώ σε ένα γεμάτο γήπεδο, απέναντι σε μια ομάδα που με νίκη έπαιρνε τον τίτλο. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ με το πέναλτι και όταν έγινε το 2-0 στο ημίχρονο ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Έχουμε κάνει μια σχετικά καλή χρονιά. Έχουμε 34 πόντους και παίρνοντας τα δυο ματς που απομένουν μπορούμε να φτάσουμε στους 40, που είναι μια καλή συγκομιδή. Ευχόμαστε στην ΑΕΚ να έχει μια καλή σεζόν του χρόνου στο Champions League".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ