ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ροντριγκέζ: "Ανεξήγητες διαιτητικές αποφάσεις"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Λεβαδειακός EUROKINISSI SPORTS

Ο στενός συνεργάτης του Ζοζέ Ανιγκό στον Λεβαδειακό, Μπερνάρντ Ροντριγκέζ, είχε παράπονα από τη διαιτησία του Στέφανου Κουμπαράκη στο ισόπαλο (0-0) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο συνεργάτης του Ζοζέ Ανιγκό στον Λεβαδειακό, Μπερνάρντ Ροντριγκέζ, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: "Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς. Αυτός ο βαθμός είναι πολύ χρήσιμος. Ο αγωνιστικός χώρος δεν προσφερόταν για να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι ότι λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Δουλέψαμε όλοι μαζί, δεν κάναμε κάναμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά πήραμε τον βαθμό που είναι σημαντικός.

Είναι σημαντικός όχι μόνο επειδή ο βαθμός κατακτήθηκε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά και επειδή τον πήραμε απέναντι σε έναν διαιτητή που έδωσε πολλά ανεξήγητα φάουλ εις βάρος μας. Αντίθετα σε εμάς δεν έδωσαν αρκετά φάουλ που μας έγιναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πιο ποιοτική ομάδα από τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες μας τα δίνουν όλα στα γήπεδο. Διακοπές έγιναν και από τις δύο ομάδες".

Νωρίτερα στη Nova ο Ανιγκό είχε επισημάνει: " Είμαι ευχαριστημένος που πήραμε τον βαθμό, ειναι ενα καλο αποτελεσμα για εμας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια καλή ομάδα, κάναμε ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια για το καλύτερο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ