Πρώτο θέμα στο France Football η έλευση Μπραντάο στον Λεβαδειακό

Η είδηση της απόκτησης του Μπραντάο από τον Λεβαδειακό ήταν το πρώτο θέμα ανάγνωσης στο France Football στην διάρκεια της Κυριακής (16/7) ξεπερνώντας κάθε άλλο μεταγραφικό θέμα που έγραψε η γαλλική ιστοσελίδα.

Αναμφίβολα η ολοκλήρωση της απόκτησης του Μπραντάο από τον Λεβαδειακό θα πρόκειται για ένα από τα μεταγραφικά μπαμ του καλοκαιριού. Η αίσθηση που προκάλεσε η συγκεκριμένη είδηση που αποκάλυψε το Sport24.gr την Κυριακή φαίνεται και από το γεγονός πως στην διάρκεια της Κυριακής αποτέλεσε το νούμερο ένα θέμα στην γαλλική ιστοσελίδα www.francefootball.fr.

Συγκεκριμένα κάθε μέρα η ιστοσελίδα παραθέτει τα πέντε θέματα που είχαν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και αναγνωσιμότητα και η έλευση του Μπραντάο ήταν στην κορυφή του top five των Γάλλων και μάλιστα αρκετά μπροστά από κάθε άλλο θέμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την είδηση για την έλευση του Μπραντάο στην Ελλαδα τη διάβασαν 10057 αναγνώστες ενώ το δεύτερο σε ανάγνωση θέμα είναι 8391 αναγνώσεις ενώ τρίτο θέμα με 6344 αναγνώσεις ήταν η διάθεση της Ρόμα να δώσει 30 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Μαχρέζ.

Δείτε και τη σχετική λίστα με το top five του francefootball: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Το τετ α τετ Μπραντάο-Ανιγκό και η ενσωμάτωση στην αποστολή

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ευρωπαϊκή χώρα με τους πλουσιότερους κατοίκους

Μια παντελώς άγνωστη χώρα-γειτονιά στο κέντρο της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ