ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προπόνηση με Λεονάρντο στον Λεβαδειακό

Valencia's David Villa, right, duels for the ball with Shakhtar Donetsk's Leonardo, left, during their UEFA Champions League group D soccer match at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Oct. 18, 2006. (AP Photo/Fernando Bustamante)
Λεονάρντο, Βίγια, (AP Photo/Fernando Bustamante) AP

Ο Λεονάρντο βρίσκεται από τη Δευτέρα (24/7) στο Καρπενήσι και την Τρίτη (25/7) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Λεβαδειακό. "Ναυάγιο" στις συζητήσεις με τον Παντελή Καπετάνο, συνεχίζει ο Αντιλέχου.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού βρίσκεται ο Λεονάρντο Χοσέ Απαρεσίδο Μόουρα. Ο 31 ετών Βραζιλιάνος στόπερ, με τη θητεία στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και στη Σάντος, έκανε μάλιστα στην πρώτη του προπόνηση με τους Βοιωτούς, βρίσκοντας ξανά έπειτα από χρόνια τον συμπατριώτη του Μπραντάο, με τον οποίο συνυπήρξε στην ομάδα της Ουκρανίας.

Ο Λατινοαμερικανός θα συνεχίσει τις προπονήσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό. Υπενθιυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2005 συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας στη Σαχτάρ. Μάλιστα τότε η ομάδα της Ουκρανίας είχε δώσει 1,8 εκατ. δολάρια για να τον αποκτήσει από τη Σάντος!

Το 2007 δόθηκε δανεικός πίσω στη Σάντος, ενώ ακολούθησαν νέοι δανεισμοί σε Σάο Καετάνο, Βάσκο ντα Γκάμα, Γκρέμιο Προυντέντε, Αβαΐ και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Σε αυτή την ομάδα υπέγραψε ως ελεύθερος πλέον, το 2012. Ακολούθησε το 2013 η Criciúma (Βραζιλία) και κατά σειρά οι Ponte Preta (Βραζιλία), Bragantino (Βραζιλία), Ituano (Βραζιλία), Santos (Βραζιλία), Mersin İdmanyurdu (Τουρκία), Santa Cruz (Βραζιλία), Paraná (Βραζιλία), ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Santo André της χώρας του.

Shakhtar Donetsk player Leonardo reacts at the end of their UEFA Champions League group D soccer match against Valencia at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Oct. 18, 2006. Valencia won the match 2-0. (AP Photo/Fernando Bustamante)
Λεονάρντο (AP Photo/Fernando Bustamante) AP

Ο Λεονάρντο (γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1986) έχει ύψος 1.88 και είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας Κ17 και Κ20. Μάλιστα τον Απρίλιο του 2005 κλήθηκε από τον Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα στην Εθνική ανδρών για φιλικό με τη Γουατεμάλα, αλλά δεν αγωνίστηκε. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της Σάντος, στην οποία και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το επικείμενο απόκτημα του Λεβαδειακού είχε αγωνιστεί και σε ένα παιχνίδι στο Champions League το 2006, όταν χρησιμοποιήθηκε βασικός στην ήττα (0-2) της Σαχτάρ από τη Βαλένθια.

"ΝΑΥΑΓΙΟ" ΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΟ

Δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή του Καπετάνου στον Λεβαδειακό. Παρά τις προχωρημένες επαφές, στις τελικές συζητήσεις προέκυψε διαφορά και πλέον και οι δύο πλευρές παραδέχονται ότι δεν προχωρά το deal.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΛΕΧΟΥ

Ο Μόιζε Αντιλέχου συνεχίζει να προπονείται με τον Λεβαδειακό. Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός (γεννημένος στις 01/11/1995) που την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας σε επτά παιχνίδια, δεν είναι ακόμη βέβαιο πως θα υπογράψει, αλλά παραμένει στο Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Βοιωτίας.

(AP Photo/Fernando Bustamante)

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ