ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πονοκέφαλος οι απουσίες για τον Χριστόπουλο στον Λεβαδειακό

Πονοκέφαλος οι απουσίες για τον Χριστόπουλο στον Λεβαδειακό
Λεβαδειακός, Μεντί, Ουόν, Λισγάρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα και η προετοιμασία των Βοιωτών γίνεται μετ' εμποδίων αφού ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν υπολογίζει σε πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ένα ακόμη καθοριστικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή ο Λεβαδειακός με τους Βοιωτούς να υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα και να ψάχνουν εναγωνίως κάποιους βαθμούς που θα τους δώσουν ανάσα.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος προετοιμάζει την ομάδα του έχοντας να αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα που έχουν να κάνουν μάλιστα με απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών που θα δεν αγωνιστούν στο ματς της Κυριακής.

Συγκεκριμένα πέντε παίκτες του Λεβαδειακού οι οποίοι είναι εκ των βασικών συντελεστών της ομάδας του Λεβαδειακού δεν θα αγωνιστούν τη Κυριακή για διαφορετικούς λόγους.

Ο Γιουσούφ είναι τιμωρημένος καθώς αντίκρισε την αυστηρή κόκκινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΛ και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Απόντες επίσης είναι και οι τραυματίες Σουμπίνιο (θλάση), Μουλόπουλος (εξάρθρωση αγκώνα) και Μάντζιος (πρόβλημα στον κοιλιακό).

ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΝΤΙ

Μια ακόμη απουσία έχει να κάνει με τον Μεντί. Ο αμυντικός του Λεβαδειακού πριν το ματς με την ΑΕΛ είχε πληροφορηθεί το θάνατο του πατέρα του αλλά είχε ζητήσει από τον Γιάννη Χριστόπουλο να παίξει στο ματς με τους "βυσσινί". Το Σάββατο το πρωί όμως θα γίνει η κηδεία του εκλιπόντα στο Παρίσι και φυσικά ο Μεντί θα βρεθεί για να πει το ύστατο χαίρε και όπως είναι λογικό δεν θα προλάβει να επιστρέψει για να είναι στην διάθεση του Χριστόπουλου.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως και αυτός θα μείνει εκτός αποστολής και δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια των Βοιωτών στο παιχνίδι της Κυριακής.

Το μόνο θετικό νέο για τον Χριστόπουλο είναι πως η κατάσταση του Ουόν, που αποχώρησε με δυσφορία από το ματς με την ΑΕΛ δεν ήταν κάτι που θα τον κρατήσει εκτός του αγώνα της Κυριακής και ο αμυντικός των Βοιωτών έχει τεθεί στη διάθεση του Χριστόπουλου.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ