Παραχωρεί τις μετοχές του σε συγγενικά πρόσωπα ο Κομπότης

Κομπότης

Παραχωρεί τις μετοχές του σε συγγενικά πρόσωπα ο Κομπότης

Μια σκέψη που έκανε εδώ και καιρό ο Γιάννης Κομπότης, υλοποιείται. Ο επί σειρά ετών ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός παραχωρεί τις μετοχές του στον γαμπρό του και τον ανιψιό του.

Ο Γιάννης Κομπότης παραχωρεί τις μετοχές του στον Λεβαδειακό. Ο επί σειρά ετών παράγοντας των Βοιωτών εδώ και καιρό σκεφτόταν αυτό το ενδεχόμενο, το οποίο πλέον τίθεται σε εφαρμογή.

Ο γαμπρός του Ανδρέας Κολοκυθάς και ο ανιψιός του, Κώστας, είναι αυτοί που θα αναλάβουν το πλειοψηφικό πακέτο. Επί της ουσίας δεν την πουλάει την ομάδα ο Κομπότης, απλά την παραχωρεί στα συγγενικά του πρόσωπα. Ο Ανδρέας Κολοκυθάς είναι ακτινολόγος, ενώ γιατρός είναι ο γιος του Κώστας, ο οποίος από τον Δεκέμβριο του 2016 είναι και πρόεδρος του Λεβαδειακού.

Ένας από τους παλαιότερους εν ενεργεία παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, λοιπόν, τουλάχιστον στα χαρτιά, παύει να ασχολείται παραγοντικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Κομπότης σπούδασε φαρμακευτική στην Ιταλία, αλλά τα τελευταία χρόνια δημιούργησε εργοστάσιο βάμβακος κοντά στο χωριό Βάγια της Βοιωτίας.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24