ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παντελίδης: ''Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα''

Παντελίδης: ''Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα''
Παντελίδης INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα κατά τον Σάββα Παντελίδη. Ο προπονητής των Βοιωτών υποστήριξε μετά το ματς με τον Ατρόμητο ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο Παντελίδης είπε αρχικά μετά την ήττα (1-0) της ομάδας του: ''Τα έχουμε με την τύχη μας. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που έχουμε αναγκαστικές αλλαγές. Σίγουρα, όταν πηγαίνει έτσι το ματς δεν είναι εύκολο για την ομάδα. Πιστεύω ότι στο πρώτο 10λεπτο δεν μπήκαμε καλά, ήμασταν χαμένοι μέσα στο γήπεδο, δεν μπορούσαμε να βρούμε ούτε τον τρόπο να μαρκάρουμε. Δεχθήκαμε στη συνέχεια το γκολ. Αποφασίσαμε να ρισκάρουμε κυρίως στο κέντρο, κάτι που έδωσε θάρρος και χώρο και στον αντίπαλο.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, τους αξίζουν κυρίως για τη θέληση να γυρίσουν το ματς. Είμαστε ομάδα που τελικά δύσκολα μπορεί να την κερδίσει κάποιος. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι πηγαίνουμε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με 7-8 βασικές απουσίες Δεν έχω να φοβηθώ όμως τίποτα, αν η ομάδα μου αγωνιστεί όπως έκανε σήμερα''.

Για την διαιτησία σχολίασε: ' 'Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τις αποφάσεις του διαιτητή. Όποιος είδε, ότι είδε. Εγώ δεν βλέπω τίποτα''.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ