ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παίκτης του Λεβαδειακού ο Μαρκόβσκι

Παίκτης του Λεβαδειακού ο Μαρκόβσκι

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με επιθετικό από τη Σερβία να γίνεται κάτοικος Λιβαδειάς.

Κάτοικος Λιβαδειάς είναι πλέον ο Μάρκο Μαρκόβσκι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Βοιωτίας για να πλαισιώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του Ζοζέ Ανιγκό.

Ο Μαρκόβσκι ουσιαστικά θα καλύψει το κενό του Μπραντάο που αποχώρησε από τον Λεβαδειακό ενώ θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή των Βοιωτών μετά την έλευση των Σαβαντογκό και Ντιόγκο. Ο 32χρονος σέντερ φορ θα υπογράψει για 2,5 χρόνια στους Βοιωτούς.

Να σημειώσουμε ότι ο Μαρκόβσκι τα προηγούμενα 2,5 χρόνια όπου αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό είχε παίξει σε 64 ματς πρωταθλήματος με την ομάδα του Αγρινίου και έχει πετύχει συνολικά 14 τέρματα.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Βοιωτίας που ανέφερε:

"H Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκο Μαρκόφσκι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 χρόνια".

Επίσης παρέθετε τα στατιστικά της έως τώρα καριέρας του στην Ελλάδα με τις φανέλες των Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Ξάνθη, Κέρκυρα και Παναιτωλικού.


TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ