ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Λεβαδειακός: "Σενάρια φαντασιόπληκτων"

ΠΑΕ Λεβαδειακός: "Σενάρια φαντασιόπληκτων"
Λεβαδειακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Λεβαδειακός με αφορμή τα σενάρια ότι έκανε καταγγελία σε βάρος της ΑΕΚ, ώστε να μην παίξει στην Ευρώπη η "Ένωση". Οι Βοιωτοί έκαναν λόγο για σενάρια φαντασιόπληκτων.

Θέση για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι από τις ΠΑΕ που έκαναν καταγγελία ώστε να μην παίξει στην Ευρώπη η ΑΕΚ πήρε η ΠΑΕ Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί έκαναν λόγο για σενάρια φαντασιόπληκτων, διαψεύδοντας ότι κινήθηκαν νομικά κατά του Δικεφάλου.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη φέρουν να έχει προβεί σε καταγγελία κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι είναι ανάξια διάψευσης και λυπάται για τους εμπνευστές αυτών".

Ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος είχε δηλώσει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5": "Η ΑΕΚ, μετά τη Λάρισα, ήρθε με μία μυστηριώδη ανακοίνωση για τη FIFA και πανηγυρίζει κι αυτή. Και σαν παλιός δημοσιογράφος και τώρα έγκριτος νομικός, ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι αποκλεισμένη για τρία χρόνια λόγω των χρεών λόγω που έπεσε. Το Financial Fair play αρχίζει από τη στιγμή που δικαιούσαι να βγαίνεις. Η ΑΕΚ από φέτος θα δικαιούται να βγαίνει.

Η δική μου άποψη είναι πως η ΑΕΚ δεν δικαιούται να παίξει. Γι’ αυτό έμαθα χθες ότι έξι ομάδες της Σούπερ Λίγκα έχουν κάνει καταγγελία στην ΕΠΟ που δεν τις γνωρίζαμε μέχρι χθες -γι’ αυτό και η ΑΕΚ έτρεξε να βγάλει ανακοίνωση και να πει ότι “καθάρισε η αδειοδότηση”. Ενώ η αόριστη ανακοίνωσή της λέει ότι ένας μάνατζερ και δυο ποδοσφαιριστές έχασαν την προσφυγή τους στην επιτροπή της FIFA. Πιασε το αυγό και κούρευ’ το. Έμαθα ο Πλατανιάς, ο Λεβαδειακός. Έξι λέει. Έμαθα για Λεβαδειακό και Πλατανιά. Δεν μπορώ να το διασταυρώσω, ας γίνει ρεπορτάζ".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ