ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με τους γνωστούς απόντες ο Λεβαδειακός

Με τους γνωστούς απόντες ο Λεβαδειακός
Λεβαδειακός, πανηγυρικό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η τριάδα των Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί και Σουμπίνιο θα είναι απόντες από ένα ακόμη παιχνίδι του Λεβαδειακού στη φετινή σεζόν.

Σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της φετινής σεζόν ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με ένα χαλάρωμα το Σάββατο το μεσημέρι.

Εν συνεχεία ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε την 20άδα που ταξίδεψε στην Αθήνα και θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα. Εκτός αποστολής έμειναν για ένα ακόμη παιχνίδι οι Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί και Σουμπίνιο που είναι μόνιμα τραυματίες.

Στόχος του Λεβαδειακού είναι μια καλή εμφάνιση με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ανάλογο με αυτό που πήρε η Κέρκυρα μια εβδομάδα νωρίτερα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Για την Αθήνα αναχωρεί σε λίγη ώρα η αποστολή της ομάδας μας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη στις 15.00.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Belghazouani και Obiora συμπεριέλαβε σε αυτήν τους εξής ποδοσφαιριστές: Ναμάσκο, Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Μάγκας, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Τόπι, Μεντί, Μαχαίρας, Παππάς, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Βασιλείου, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Κουλιμπαλί, Καραμπουέ".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ