ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Σουμπίνιο η 20άδα του Λεβαδειακού ενόψει Ατρόμητου

Με Σουμπίνιο η 20άδα του Λεβαδειακού ενόψει Ατρόμητου
Σουμπίνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Χριστόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής και τον Σουμπίνιο ο οποίος είναι πλέον σε θέση να βοηθήσει. Θέλουν τη νίκη οι Βοιωτοί για να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία στο Ηρακλής-Βέροια.

Μια αλλαγή σε σχέση με την αποστολή του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο την Κυριακή το απόγευμα.

Εκτός 20άδας έχει μείνει ο Μεντί ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στην θέση του έχει συμπεριληφθεί ο Σουμπίνιο ο οποίος για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν είναι σε θέση να βοηθήσει τον Λεβαδειακό. Όχι σε όλο το ματς αλλά σίγουρα για όσο χρονικό διάστημα κρίνει ο 45χρονος τεχνικός.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι:

Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Καψάσκης, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Μιλιάζες, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Δασκαλάκης, Μοσχονάς, Μάγκας, Λάτσι, Καραχάλιος, Τόπι, Μαχαίρας, Βασιλείου, Γιουσούφ και Σουμπίνιο.

Φυσικά πλην του Μεντί εκτός είναι και οι Μοσχονάς, Χατζηλάμπρος και Σενκά και φυσικά οι διεθνείς Σίλβα και Ζεζίνι αλλά και οι τραυματίες Ομπιόρα και Μπελγκαζουανί.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, στο πρώτο παιχνίδι του Χριστόπουλου στην Λιβαδειά, σε ένα ματς όπου το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του 45χρονου τεχνικού, ιδίως μετά και την ισοπαλία ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Βέροια, αποτέλεσμα το οποίο ήταν ευνοϊκό για τους Βοιωτούς.

Ένα τρίποντο που θα δώσει βαθμολογική ανάσα στους πράσινους και θα επαναφέρει και την ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας η οποία το τελευταία διάστημα είχε πέσει αρκετά.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ