ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Σίλβα αλλά χωρίς έξι ο Λεβαδειακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόνι Σίλβα είναι στην αποστολή του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά αλλά ο Ζοζέ Ανιγκό δεν μπορεί να υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους στους Μανωλά, Καθάριο, Βασιλείου, Μπελγκαζουανί και Σουμπίνιο.

Την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν θα ψάξει ο Λεβαδειακός την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στη Βοιωτία. Οι πράσινοι του Ζοζέ Ανιγκό κατάφεραν στις δυο πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να αποσπάσουν δυο ισοπαλίες και φυσικά κόντρα στην ομάδα των Χανίων θέλουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Στη προσπάθεια αυτή ο Ζοζέ Ανιγκό θα έχει στη σύνθεση του τον Τόνι Σίλβα αλλά όχι και τους νεοαποκτηθέντες Μανωλά και Καθάριο. Επίσης εκτός έμειναν και οι Μαχαίρας, Βασιλείου, Μπελγκαζουανί, Χατζηλάμπρος, Δασκαλάκης, Σουμπίνιο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αυριανό αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (Κυριακή 10/9 – 18.15).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελείται από 19 παίκτες: Ναμάσκο, Επασί, Καλτσάς, Τριποτσέρης, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μεντί, Αντιλεού, Καψάσκης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Φαβάρο, Ομπιόρα, Νιάς, Γιακουμάκης, Λεονάρντο, Γιουσούφ, Μπραντάο, Τόνι Σίλβα".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ