ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Ομπιόρα ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βραζιλιάνο αμυντικό, Λεονάρντο, το κενό του οποίου αναμένεται να καλύψει ο Θοδωρής Τριποτσέρης. Επιστροφή στην αποστολή για Νουάνκο Ομπιόρα.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης για την έκτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή (1/10, 18:15) με τον Νιγηριανό μέσο, Νουάνκο Ομπιόρα, να επιστρέφει στην αποστολή των Βοιωτών για πρώτη φορά μετά την τρίτη αγωνιστική και την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Πλατανιά.

Εκτός πλάνων του Γάλλου τεχνικού, Ζοζέ Ανιγκό, είναι ο τιμωρημένος Βραζιλιάνος αμυντικός, Λεονάρντο Μόουρα καθώς αποβλήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το κενό του Νοτιοαμερικάνου αναμένεται να καλύψει ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Θοδωρής Τριποτσέρης.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Ναμάσκο, Επασί, Καλτσάς, Τριποτσέρης, Ζαραδούκας, Μεντί, Καψάσκης, Μητρόπουλος, Ζοάο Φαβάρο, Ομπιόρα, Νιάς, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπραντάο, Τόνι Σίλβα, Τσαμπούρης, Μπελγκαζουανί, Αντιλεού.

Οι "πράσινοι" θα ψάξουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Εξάλλου και η πρώτη στη Λιβαδειά είχε επιτευχθεί (εντός με Ξάνθη). Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές μετρά τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη, επτά βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση της συνολικής κατάταξης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ