ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Νικολάου αλλά χωρίς Ρομέου ο Λεβαδειακός

Με Νικολάου αλλά χωρίς Ρομέου ο Λεβαδειακός
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί με αλλαγές τον Αστέρα Τρίπολης ενώ και πάλι οι Μπελκγαζουανί, Ντομοβτσίσκι δεν υπολογίζονται από τον Άκη Μάντζιο.

Με αλλαγές στη σύνθεση του σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό θα παραταχθεί την Κυριακή ο Λεβαδειακός υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Βοιωτίας και όχι στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζεται ο Ρομέου ενώ αντίθετα ο Άκης Μάντζιος έχει στην διάθεση του τον Νικολάου που δεν έπαιξε στην Λεωφόρο αλλά και τον Βερέμκο ο οποίος επίσης ήταν εκτός αποστολής.

Μάλιστα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο νεαρός τεχνικός θα στηρίξει τον Τσιντώτα παρά το τραγικό του λάθος στην Λεωφόρο ή θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Βερέμκο. Εκτός έχουν μείνει και ο τιμωρημένος Μαχαίρας αλλά και τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδα της Λιβαδειάς οι Μπελγκαζουανί, Ντομοβτσίσκι οι οποίοι θέλουν ακόμα δυο εβδομάδες τουλάχιστον για να είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά το τέλος της ο κ. Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους: Τσιντώτα, Βερέμκο, Τριποτσέρη, Μανωλά, Γιάχιτς, Μάγκα, Στάθη, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλο, Φαβάλι, Μίνγκα, Μάρκοβιτς, Νικολάου, Ναβάρο, Μάντζιο, Γιακουμάκη και Θέο".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ