ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με αλλαγές για το τρίποντο ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Τρίτη τον Αιγινιακό και θέλει τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος διεξάγεται το ερχόμενο τριήμερο με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται την Τρίτη (24/10) τον Αιγινιακό και να θέλει πάση θυσία τη νίκη. Αυτό για να μπορέσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Άλλωστε στην πρεμιέρα η ομάδα της Βοιωτίας είχε γνωρίσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ και δεν έχει ακόμα κάποιο βαθμό.

Ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί την ομάδα της Πιερίας με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του καθώς ο Ζοζέ Ανιγκό στην 18άδα που επέλεξε δεν συμπεριέλαβε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του και εκτός μεταξύ άλλων έμειναν οι Τριποτσέρης, Νιάς, Μπραντάο, Ναμάσκο, Λεονάρντο, Τόνι Σίλβα, Ζαραδούκας, Γιουσούφ, Σουμπίνιο.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από 18 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Επασί, Δασκαλάκης, Καλτσάς, Μεντί, Μητρόπουλος, Φαβάρο, Ομπιόρα, Γιακουμάκης, Τσαμπούρης, Μπελγκαζουανί, Αντιλέου, Καθάριος, Καψάσκης, Μανωλάς, Βασιλείου, Καραχάλιος, Ιωαννίδης και Νίκας.

2ος όμιλος
1) ΠΑΟΚ 3
2) Απόλλων Πόντου 3
3) Λεβαδειακός 0
4) Αιγινιακός 0

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ