ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: "Όταν τρως γκολ στο 5' τελειώνουν όλα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αφού έδωσε συγχαρητήρια στους πράσινους στάθηκε στα δυο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του.

Ο Λεβαδειακός για ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπόρεσε να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του όπως τόνισε ο τεχνικός των Βοιωτών, Άκης Μάντζιος, και γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στα "κρύα" γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό.

«Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Είχα επισημάνει στα παιδιά ότι θα ήταν δύσκολο το ματς, με έναν Παναθηναϊκό σε καλή κατάσταση, με ενθουσιασμό, που βγάζει δύναμη... Σε τέτοια παιχνίδια, όταν τρως γκολ στο 5' όλα τελειώνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κατά πολύ την εικόνα μας, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε τις φάσεις. Θέλω να πω δύο πράγματα.

Καταρχήν, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις μονομαχίες, δεν είχαμε τη “φρεσκάδα” και τη δύναμη να κοντράρουμε την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεύτερον, ότι αυτό είναι το δεύτερο ματς που δεχόμαστε με δύο φάσεις, δυο γκολ. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Είναι στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε, να τα βελτιώσουμε».

Για το αν αυτό το ματς πάει πίσω τον Λεβαδειακό, ή είναι μια ήττα εντός προγράμματος:
«Δεν υπάρχει το εντός προγράμματος… Όλα τα ματς είναι δύσκολα φέτος έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα. Το είπα και την προηγούμενη αγωνιστική ότι θα πρέπει να παίρνουμε κάτι σε κάθε ματς. Είναι ένα παιχνίδι μάθημα για εμάς. Θέλαμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο 5’, το 45’ και το 93’ είναι “κρύα” γκολ και είναι δύσκολο να το γυρίσεις με μια “μεγάλη” ομάδα».

Για το πως θα βγάλει η ομάδα του το επιθετικό ποδόσφαιρο που δήλωσε μέσα στην εβδομάδα ότι θέλει: «Και με τη δουλειά αλλά και με τους παίκτες που περιμένουμε να έρθουν σε καλύτερο επίπεδο. Έχουμε δυο παίκτες εκτός με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά μην ξεχνάμε ότι παίξαμε τα τρία από τα τέσσερα ματς εκτός έδρας με μεγάλους αντιπάλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ