ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Είχαμε αρκετές και σημαντικές απουσίες"

Μάντζιος: "Είχαμε αρκετές και σημαντικές απουσίες"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά υποστήριξε πως η ομάδα του υστέρησε στην δημιουργία και για αυτό δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση.

Ο Λεβαδειακός επιστρέφει χωρίς βαθμό από την Κρήτη και την αναμέτρηση με τον Πλατανιά με τον τεχνικό της ομάδας Άκη Μάντζιο να στέκεται στην έλλειψη δημιουργίας και τελικών φάσεων από πλευράς των Βοιωτών.

Ο νεαρός προπονητής στάθηκε και στις πολλές απουσίες που είχαν οι πράσινοι πριν από την αναμέτρηση και σε αυτή του Φαβάλλι, τελευταία στιγμή.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που ήταν και σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι σχεδιάσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά όσον αφορά την αμυντική μας λειτουργία. Παρά την κατοχή του Πλατανιά νομίζω δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει εμείς το γκολ με τον Μάντζιο στο πρώτο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα περιμέναμε να φορτώσει ο Πλατανιάς και με δεύτερο σέντερ φορ όπως και έγινε. Αμέσως κάναμε την αλλαγή να παίξουμε με τρία στόπερ. Και δυστυχώς στην πρώτη φάση αυτό που θέλαμε να αποφύγουμε αυτό έγινε.

Νομίζω μετά το γκολ έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για τον Πλατανιά. Δυστυχώς εμείς στο κομμάτι το δημιουργικό και στο τελείωμα των φάσεων μπήκαμε αργά στο παιχνίδι, με την μείωση του σκορ αλλά το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν στο να μπορέσουμε να κρατήσουμε την μπάλα.

Σίγουρα είναι μεγάλες απώλειες αυτές που είναι για την ομάδας μας όσον αφορά τα παιδιά που έλειπαν και κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι και να βάλουμε και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που είχαμε με τον Φαβάλλι.

Δυστυχώς δεν πήραμε κάτι απ' αυτό το ματς, συνεχίζουμε, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας την επόμενη εβδομάδα και θέλουμε να το κερδίσουμε".

Σας προβλημάτισε ότι κάνατε λίγες τελικές φάσεις;
"Σίγουρα και το κυριότερο είναι ότι δεν κρατήσαμε μπάλα. Αν δεν κρατήσεις μπάλα δεν μπορείς ούτε να δημιουργήσεις, ούτε να κάνεις τελικές. Δυστυχώς το πρόβλημα μας ήταν αυτό. Παρόλα αυτά αμυντικά δεν κινδυνέψαμε μέχρι τη φάση του γκολ, μετά το παιχνίδι άνοιξε βέβαια αλλά για εμάς όπως είπα είναι παιδιά που είναι έμπειροι και στο κομμάτι της δημιουργίας είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς αυτοί που έλειπαν".

Ένα σχόλιο για την ομάδα του Πλατανιά;
"Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Με ενέργεια στο παιχνίδι της, προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους της".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ