ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαστε στην πίεση"

Μάντζιος: "Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαστε στην πίεση"
Μάντζιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άκης Μάντζιος παραδέχτηκε ότι ο Λεβαδειακός είναι ομάδα με σκαμπανευάσματα στην απόδοσή της, αλλά εξήγησε ότι αυτό είναι αναμενόμενο.

Μετά τη νίκη (1-0) επί της Ξάνθης στη Βοιωτία, ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Κάναμε μια πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη. Δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το ματς. Μπήκαμε πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι στο πλάνο μας. Είχαμε τις ευκαιρίες και τα δοκάρια για να σημειώσουμε και άλλο γκολ. Δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο.

Δώσαμε σε αρκεές περιπτώσεις την κατοχή στην Ξάνθη, για να μπορέσουμε να ανοίξουμε την άμυνά της. Συνεχίζουμε με πολλά προβλήματα. Στα ήδη υπάρχοντα προστέθηκαν άλλα δύο. Θα προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Είνηαι λογικό κάποιοι παίκτες να βγάζουν προβλήματα και τραυματισμούς. Είναι κάτι που το περιμένουμε. Ο Φαβάλι ζητούσε αλλαγή από το 35'. Τέλος καλό, όλα καλά.

Ξέρω τι ομάδα έχω. Στα τρία εντός έδρας παιχνίδια, με τον Παναιτωλικό, τον Πανιώνιο και τη Βέροια είχαμε πάντα ένα κακό δεκάλεπτο και βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Είναι δύσκολο να κυνηγάς το σκορ. Δεν ξέρω αν αυτή η ομάδα πρέπει να είναι στην πίεση. Υπάρχουν προβλήματα, τα γνωρίζω, αλλά προσπαθούμε να τα βελτιώνουμε. Έχουμε σκαμπανευάσματα, αλλά είναι λογικό γιατί κάναμε προετοιμασία και αρκετοί παίκτες ήρθαν αργότερα".

Από την πλευρά του ο Κώστας Μανωλάς τόνισε: " Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Πετύχαμε ένα γκολ, είχαμε δυο δοκάρια και χάσαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Εμείς θέλαμε περισσότερο αυτό το παιχνίδι, παίξαμε με πάθος και τα καταφέραμε. Τα συνεχόμενα παιχνίδια με βοηθούν να βελτιώνομαι".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ