ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός: Με Καραχάλιο αλλά χωρίς Σαβαντογκό η 18άδα των Βοιωτών ενόψει ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί την Δευτέρα τον ΠΑΟΚ και μετά τον βαθμό που πήρε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο θέλει να πάρει ότι καλύτερο και το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ένα σημαντικό παιχνίδι για την πορεία του στη Super League δίνει τη Δευτέρα ο Λεβαδειακός που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Βοιωτίας "καίγεται" για βαθμούς για να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να μπορέσει να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Κυριακή το απόγευμα και ο Τζουζέπε Σανίνο μπορεί να υπολογίζει τον Καραχάλιο ο οποίος είναι στη διάθεση του. Όχι όμως και στον Σαβαντογκό που έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης εκτός είναι και ο Όμο και ο Ντιόγκο, Αντιλεού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας(Δευτέρα 17/12/2018 – 19.30).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Giuzeppe Sannino ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελείται από 18 παίκτες

Μπάγιτς, Ζωγράφος, Κρνέτα, Μαρκόβσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος,Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Γιακουμάκης, Στανόγεβιτς, Νανγκίς, Λιάγκας, Βίντεκερ, Μάνγκα, Καθάριος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ