ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ξανά χωρίς Μπραντάο ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπραντάο παραμένει στα pits και δεν είναι στη διάθεση του Ζοζέ Ανιγκό ούτε για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκτός και ο Τόνι Σίλβα, ο οποίος προπονείται μόνος του στην πόλη της Βοιωτίας.

Ο Λεβαδειακός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (10/12, 17:15) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ο Γάλλος τεχνικός των "πρασίνων" δεν υπολογίζει για ένα ακόμη ματς στις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου φορ της ομάδας της Λιβαδειάς, Μπραντάο, ο οποίος νιώθει ακόμη ενοχλήσεις (τελευταίο του ματς την 28η Οκτώβρη).

Εκτός είναι και ο Τόνι Σίλβα, ο οποίος δεν υπολογίζεται και μάλιστα προπονείται μόνος του στην πόλη της Βοιωτίας. Η αποστολή του Λεβαδειακού.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Επασί, Ναμάσκο, Καλτσάς, Λεονάρντο, Μεντί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζοάο Φάβαρο, Ομπίορα, Νιάς, Καραχάλιος, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Αντιλεού, Σουμπίνιο, Καθάριος, Ιωαννίδης.

Ύστερα από 13 ματς ο Λεβαδειακός έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος 24. Μακριά από τη Λιβαδειά έχει δύο ισοπαλίες (Λεωφόρο, Κέρκυρα), μία νίκη (Αγρίνιο) και τρεις ήττες (Λάρισα, Φάληρο και Τρίπολη).

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ