ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κομπλέ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανιγκό δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στον Λεβαδειακό και θα παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στην αποστολή οι Ντιόγκο, Μαρκόβσκι.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός. Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και απουσίες λόγω τιμωριών και επέλεξε τους καλύτερους για το ματς με τους πράσινους.

Στην αποστολή μετέχουν και πάλι οι Μαρκόβσκι, Ντιιόγκο ενώ εκτός είναι ο Σαβαντογκό. Η 19άδα που επέλεξε ο Γάλλος τεχνικός αποτελείται από τους:

Επασί, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φαβάρο, Ομπιόρα, Νιάς, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Αντιλέου, Ντιόγκο, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι, Καθάριος.

ΤΕΛΟΣ Ο ΝΑΜΑΣΚΟ

Εν τω μεταξύ όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Βοιωτίας λύθηκε το συμβόλαιο του Ναμάσκο ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί μάλιστα ευχαρίστησαν τον διεθνή γκολκίπερ για την προσφορά του.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστήNamasco Stanislav. Επίσης τον ευχαριστεί για την προσφορά του αλλά και για το ήθος που επέδειξε στα δυο περίπου χρόνια που ήταν στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του"

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ