ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Καταπληκτικός Ανιγκό: "Αυξήθηκε η πίεση στην ομάδα γιατί ήρθε η γαλλική τηλεόραση"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ζοζέ Ανιγκό υποστήριξε πως ο Λεβαδειακός παρουσίασε δύο πρόσωπα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ απέδωσε την ισοπαλία στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα λόγω της πολύ καλής πορείας της, φέρνοντας ως παράδειγμα το... Canal+.

Στην πίεση που έχουν οι παίκτες του από το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός βρίσκεται αρκετά ψηλά βαθμολογικά απέδωσε την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ζοζέ Ανιγκό. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, πως ο ερχομός του Canal+ δημιούργησε επιπλέον πίεση στην ομάδα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον ΠΑΣ την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα ο Λεβαδειακός μαζί με τον Παναιτωλικό, ενώ στάθηκε και στη σημαντική απουσία του Γιάννη Ζαραδούκα που άλλαξε τα πλάνα του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Στο παιχνίδι δείξαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου καλά, με τον κλασικό τρόπο παιχνιδιού μας. Οι αντίπαλοι έπαιξαν αρκετά καλύτερα και στην πρώτη σημαντική ευκαιρία πέτυχαν γκολ. Αλλάξαμε την τακτική στο δεύτερο, πετύχαμε την ισοφάριση και στο τέλος μπορούσαμε να νικήσουμε".

Για το εάν έπεσε πίεση στους παίκτες από το γεγονός ότι πρωταγωνιστούν: "Σίγουρα, από τη στιγμή που ήρθε χθες η γαλλική τηλεόραση, η πίεση καταλαβαίνετε ότι αυξάνεται στην ομάδα. Οι παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια πίεση. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Χάσαμε και τον Ζαραδούκα στην αρχή της εβδομάδας και μας επηρέασε αυτό, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον τρόπο παιχνιδιού μας".

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Ο ΠΑΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει 4-5 χρόνια μαζί και διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή. Μαζί με τον Παναιτωλικό, που παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι οι δύο καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πετύχαμε, αν και θα μπορούσαμε και τη νίκη".

Για το μήπως σκέφτεται να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, δεδομένου ότι του φέρνει αποτελέσματα, σημείωσε: "Ισχύει, όταν αλλάξαμε την τακτική τρεις φορές, το γυρίσαμε. Ήθελα πολύ να παίξω με τέσσερις στην άμυνα, αλλά δεν έχω τους κατάλληλους παίκτες για κάτι τέτοιο".

Τέλος, για το εάν έχει άποψη για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΣ: "Δεν το έχω δει το γκολ, πρέπει να τη δω σε επανάληψη τη φάση. Πάντως, υποθέτω ο διαιτητής ξέρει τι κάνει. Και ο διαιτητής άνθρωπος είναι, τη μια ημέρα θα ευνοήσει εμάς, την άλλη τον αντίπαλο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ