ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Καλή εικόνα αλλά ήττα για τον Λεβαδειακό, 1-0 από την Οσμάνλισπορ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λεβαδειακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε στην φιλική αναμέτρηση από την Οσμάνλισπορ με 1-0 με τον Ζοζέ Ανιγκό να χρησιμοποιεί όσους παίκτες είχε στη διάθεση του.

Θετικά δείγματα παρά την ήττα με 1-0 έδειξε ο Λεβαδειακός στο φιλικό που διεξήχθη στην Τουρκία με αντίπαλο την Οσμάνλισπορ. Οι παίκτες του Ζοζέ Ανιγκό είχαν καλή παρουσία, έδειξαν κάποια καλά στοιχεία και έβγαλαν αρκετά πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Στην αρχική ενδεκάδα ο Γάλλος τεχνικός είχε τόσο τον Μπραντάο όσο και τον Λεονάρντο ενώ το γκολ επετεύχθη στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 26' από τον Σερντάρ Γκιουρλέρ.

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ: Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς, Νουμάν Τσιουργιουκσού, Σέτο, Τιάγκο Πίντο, Προχάζκα, Χασάν, Λαουάλ, Σερντάρ Γκιουρλέρ, Ουμάρ, Μπιφουμά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Τόπι, Χατζηλάμπρος, Λεονάρντο, Μεντί, Νιάς, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο, Μπραντάο.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Καραχάλιος, Μπελγκαζαουνί, Μητρόπουλος και Γιουσούφ ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου οι Επασί, Δασκαλάκης, Μάγκας, Καψάσκης, Ομπιόρα, Σένκα.

Να θυμίσουμε ότι την αποστολή του Λεβαδειακού στην Τουρκία δεν έχουν ακολουθήσει οι τραυματίες Ζαραδούκας και Σωτηρίου αλλά και ο Βασιλείου καθώς η γυναίκα του είναι έτοιμοι να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της οικογένειας.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ