ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κάλεσμα από Σουμπίνιο, Βασιλείου για τον "τελικό" με την Βέροια

Κάλεσμα από Σουμπίνιο, Βασιλείου για τον "τελικό" με την Βέροια
Σουμπίνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσω του επίσημου site του Λεβαδειακού, ο Σουμπίνιο και ο Βασιλείου μίλησαν για τον αγώνα του Σαββάτου (1/4) με τη Βέροια και απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Στο site του Λεβαδειακού, μίλησαν οι Σουμπίνιο και Βασιλείου για τον αγώνα του Σαββάτου (1/4) με τη Βέροια στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και απηύθυναν κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Σουμπίνιο: "Μαζί γι’ αυτό που δικαιούμαστε"

"Το Σάββατο μας περιμένει μια «μάχη», μ’ έναν αντίπαλο που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο μ’ εμάς. Ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς, στην προσπάθειά μας για την παραμονή στη Super League. Κάτι που αξίζουμε και δικαιούμαστε, κάτι για το οποίο παλεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι σε όλη τη σεζόν.

Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, την έδρα μας. Σας θέλουμε λοιπόν όλους δίπλα μας. Μας δίνετε δύναμη για να πηγαίνουμε μπροστά. Είμαστε ένα!".

Βασιλείου: "Ο καλύτερος συμπαίκτης μας"

"Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς θέλουμε τον κόσμο να μας δώσει ώθηση, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Τώρα στο φινάλε είναι που χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας ακόμη περισσότερο.

Το Σάββατο με αντίπαλο τη Βέροια, μπορούμε να κάνουμε «άλμα» προς τη σωτηρία…όλοι μαζί. Το ποδόσφαιρο άλλωστε είναι ομαδικό σπορ και οι φίλαθλοί μας αποτελούν τον καλύτερο συμπαίκτη μας!".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ