ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ικανοποίηση και επιστροφές στον Λεβαδειακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο βαθμός που πήρε ο Λεβαδειακός στην Λεωφόρο έφερε ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση στο στρατόπεδο των Βοιωτών ενώ αγωνιστικά ο Χριστόπουλος μπορεί πλέον να υπολογίζει και στους Σίλβα, Σισίνιο.

Έναν πολύ σημαντικό πόντο πρόσθεσε στο σακούλι της παραμονής την Κυριακή ο Λεβαδειακός με την ισοπαλία που απέσπασε στην Λεωφόρο. Ο βαθμός αυτός έφερε την ικανοποίηση στο στρατόπεδο των Βοιωτών και φυσικά θα ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία στους πράσινους ενόψει της συνέχειας.

Άλλωστε στο στρατόπεδο της ομάδας του Λεβαδειακού άπαντες τόνιζαν πως η ομάδα πρέπει να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα, μέσα από καλές εμφανίσεις ενόψει και των αγώνων που έρχονται με Πλατανιά, Κέρκυρα, ΑΕΛ όπου το ζητούμενο είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΣΙΣΙΝΙΟ, ΣΙΛΒΑ

Το θετικό για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι πως πλέον ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις τόσο ο Τόνι Σίλβα όσο και ο Σισίνιο οι οποίοι επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα και τέθηκαν στη διάθεση του. Ο Έλληνας τεχνικός θα δει σε τι κατάσταση είναι και οι δυο άσοι και αναλόγως θα τους χρησιμοποιήσει αρχής γενομένης από το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Το γεγονός όμως ότι πλέον μπορεί να υπολογίζει σε δυο ακόμη ποδοσφαιριστές είναι θετικό.

Επίσης και σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Χριστόπουλος για το ματς που έρχεται με τον Πλατανιά θα έχει στην διάθεση του και τους Μιλιάζες, Μουλόπουλο που δεν αγωνίστηκαν στην Λεωφόρο λόγω τιμωρίας ενώ φυσικά και ο Νιάς, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Βοιωτών θα είναι σε θέση να βοηθήσει.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Εν τω μεταξύ παρότι τα περιθώρια έχουν στενέψει δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να γίνει μια ακόμα μεταγραφή ώστε να ενισχυθεί ο Λεβαδειακός. Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα επιθυμούσε την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ για να έχει μια ακόμα λύσει στα χέρια του αλλά αν αυτή δεν γίνει θα υπάρξει λύση εκ των έσω με την χρησιμοποίηση του Νιάς και στα χαφ.

Οι Βοιωτοί είχαν στα υπόψιν τους έναν παίκτη που θα μπορούσε να βοηθήσει και μάλιστα άμεσα, ο λόγος για τον Πολ Κεϊτά του Ατρόμητου, ο οποίος δεν υπολογίζεται στο Περιστέρι αλλά δεν έχουν θέσει ξένου προκειμένου να κινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του. Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο μέχρι την Τρίτη το βράδυ όμως δεν αποκλείεται να κινηθούν για μια ακόμη μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ