Η απάντηση του Λεβαδειακού στον Ηρακλή

Λεβαδειακός

Η απάντηση του Λεβαδειακού στον Ηρακλή

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός απάντησε στον Ηρακλή, ο οποίος στο εξώδικο προς ΕΠΟ, Super League και Βασιλειάδη είχε κάνει αναφορά μεταξύ άλλων στην ομάδα της Βοιωτίας, η οποία παρέμεινε πέρυσι στην πρώτη κατηγορία αντί του Γηραιού.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή απέστειλαν εξώδικο σε ΕΠΟ, Super League και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να μην αλλάξει λόγω Παναθηναϊκού ο κανονισμός αδειοδότησης της ΕΠΟ. Σε αυτό το εξώδικο αναφορά έγινε και στον Λεβαδειακό: "Eίναι γνωστό ότι το υποτιθέμενο... παραθυράκι στους κανονισμούς, το άνοιξε ο διευθύνων σύμβουλος της SUPER LEAGUE που πρωτοστάτησε πέρυσι για να μας υποβιβάσει και να διασώσει το... πελατάκι και κουμπαράκι του".

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι ο Ηρακλής ζητά τώρα να εφαρμοστούν ό,τι ακριβώς δεν ήθελε πέρυσι, για να μείνει στη Super League. Αναλυτικά: "Φέτος με ικανοποίηση διαβάσαμε στον Τύπο ότι το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ απέστειλε εξώδικο στον Πρωθυπουργό, στον Υφυπουργό Αθλητισμού στην ΕΠΟ, στη Λίγκα και σε άλλους φορείς, με την οποία ζητά να εφαρμοσθούν τα νόμιμα, σε ότι αφορά την ισχύ των Κανονισμών αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League και των ποινών που θα πρέπει να ισχύσουν.

Η θέση αυτή του ερασιτέχνη ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ δικαιώνει άμεσα και ρητά την περσινή μας θέση, με την οποία ζητούσαμε ακριβώς αυτό, δηλαδή να εφαρμοσθούν οι ισχύοντες Κανονισμοί Αδειοδότησης και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές σε περίπτωση παράβασής τους, κάτι που τελικά κρίθηκε ορθό δικαστικά σε τελικό στάδιο, όχι από ανύπαρκτους κουμπάρους και άλλους απίθανους δήθεν υποστηρικτές μας, αλλά από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, αποτελούμενο από αρεοπαγίτες δικαστές.

Πέρυσι βέβαια η θέση αυτή του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ήταν ακριβώς αντίθετη, επιζητώντας να μην εφαρμοσθούν οι ισχύοντες Κανονισμοί αδειοδότησης και οι ισχύουσες ποινές, κινητοποιώντας προς την λάθος κατεύθυνση υπουργούς, βουλευτές και τους αγνούς φιλάθλους του Ηρακλή. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ παραμένει  σταθερή στην πάγια θέση της χωρίς καμία παρέκκλιση  μέχρι και σήμερα, που είναι η τήρηση των εκάστοτε ισχύοντων κανονισμών αδειοδότησης και αυτό θα πράξει και τώρα όποτε, όπου και όταν χρειασθεί να την εκφράσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εξώδικο Ηρακλή σε ΕΠΟ, Super League, Βασιλειάδη για Παναθηναϊκό

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24