ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η άφιξη του Μπραντάο στην Ελλάδα για τον Λεβαδειακό (pic)

Η άφιξη του Μπραντάο στην Ελλάδα για τον Λεβαδειακό (pic)
Μπραντάο

Ο Βραζιλιάνος φορ Μπραντάο βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού. Το Sport24.gr τον εντόπισε στο "Ελ. Βενιζέλος" λίγο μετά την άφιξή του. (PHOTO).

Το πρωί της Κυριακής (16/7) διαβάσατε ότι ο διάσημος Βραζιλιάνος επιθετικός, Μπραντάο, είναι κοντά στον Λεβαδειακό. Ο 37χρονος φορ, που με την πλούσια καριέρα στα γήπεδα, βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι.

Το Sport24.gr τον εντόπισε στο "Ελ. Βενιζέλος" και σας παρουσιάζει φωτογραφία του Λατινοαμερικανού, ο οποίος θα αναχωρούσε για το Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό της στάδιο προετοιμασίας η ομάδα της Βοιωτίας, από το Σάββατο (15/7).

Marseille's Brazilian forward Evaeverson Lemos Brandao, during their French League One soccer match against Monaco, in Marseille, southern France, Sunday, Sept. 12, 2010. Behind Marseille's French coach Didier Deschamps is seen. (AP Photo/Claude Paris)
Μπραντάο ASSOCIATED PRESS

Ο πολύπειρος φορ έφτασε στην Ελλάδα περίπου στις 15.00. Η λογική λέει ότι ήρθε για να υπογράψει. Είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1980), με σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, της Μαρσέιγ και της Σεντ Ετιέν, αποτελεί προσωπική εισήγηση του τεχνικού του Λεβαδειακού, ΖοζέΑνιγκό, με τον οποίο συνυπήρξαν στους Μασσαλούς όταν ο Γάλλος ήταν Τεχνικός Διευθυντής της γαλλικής ομάδας.

Την περυσινή σεζόν, ο υψηλόσωμος στράικερ (1.89μ) αγωνίστηκε στην Τρικορντιάνο, η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα "Mineiro de Futebol Módulo II", δηλαδή στη Β' κατηγορία της Βραζιλίας. Συνολικά στην καριέρα του, έχει σημειώσει 121 γκολ και έχει μοιράσει 41 ασίστ σε 393 παιχνίδια.

Ο Μπραντάο έκανε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Με την ομάδα της Ουκρανίας σε 140 παιχνίδια σημείωσε 65 γκολ. Εκεί έμεινε από το 2002 μέχρι το 2009, ενώ από το 2009 μέχρι το 2012 ανήκε στη Μαρσέιγ (82 συμμετοχές, 17 γκολ). Μέσα σε αυτήν την τριετία δόθηκε δανεικός σε Κρουζέιρο και Γκρέμιο.

Από το 2012 μέχρι το 2014 έπαιξε στη Σεντ Ετιέν, στη Γαλλία, ακολούθησε η Μπαστιά (2014-2016), η Λοντρίνα (2016) και η Τρικορντιάνο για την οποία διαβάσατε νωρίτερα.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ