ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Γιακουμάκης: "Μας έδωσε άλλη πνοή ο Ανιγκό"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού, Πέτρος Γιακουμάκης, μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 για την ανατροπή της ομάδας της Βοιωτίας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού Πέτρος Γιακουμάκης μίλησε στον Sport24Radio 103,3, στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” και στον Μιχάλη Ζητουνιάτη μετά την νίκη με ανατροπή των Βοιωτών με 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Για την απόδοσή του και το γκολ που πέτυχε:|
“Είμαι χαρούμενος που βοήθησα τη ομάδα μου να ανατρέψει το σκορ. Το ίδιο χαρούμενος είμαι και για το γκολ που πέτυχα. Είμαι επιθετικός και θέλω να σκοράρω όσο πιο συχνά γίνεται”.

Για τον αγώνα:
“Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Ενώ ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, στο τέλος καταφέραμε με το πέναλτι και το γκολ μου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποκτήσουμε ψυχολογία. Και το καταφέραμε, παίζοντας κόντρα σε με μια δυνατή ομάδα”.

Για το δυνατό ξεκίνημα του Λεβαδειακού στο φετινό πρωτάθλημα:
“Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλές προσθήκες σε σχέση με πέρσι. Παίζει σημαντικό ρόλο και ο προπονητής μας ο Ζοζέ Ανίγκο, που έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες έχουμε γίνει μια ομάδα και όλοι μαζί παίρνουμε τα αποτελέσματα. Οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλο, ο προπονητής τους παίκτες και εμείς τον προπονητή. Όλα παίζουν τον ρόλο τους”.

Για την συνεργασία του με τον Μπραντάο:
“Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες, σε μεγάλα πρωταθλήματα. Είναι σημαντικό για όλους τους παίκτες να βλέπουμε τις κινήσεις του και να μαθαίνουμε από αυτόν. Είναι από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει και βοηθάει πολύ την ομάδα”.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ